Strandby El-Teknik A/S bliver certificeret Climate Partner installatør

boschStrandby El-Teknik A/S overgår til certificeret Climate Partner installatør på Bosch varmepumpe produkter.   

Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever Strandby El-Teknik A/S op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer kunden en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.    

Climate Partner certificeringen er et initiativ startet af Robert Bosch A/S.
 
Climate Partner skal gøre det mere gennemskueligt at vælge den rigtige varmeløsning og installatør. Kvalitetsstemplet uddeles kun til de installatører som lever op til de høje krav, der er forbundet med Bosch Climate Partner.

”For Strandby El-Teknik A/S var det den mest naturlige vej at gå, med Climate Partner samarbejdet kan vi fortsætte som før med at yde god kundeservice, rådgivning og lave gode installationer af varmeanlæg uden at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne.” siger Morten David.  

Høje krav til Strandby El-Teknik A/S
For at blive Bosch Climate Partner skal Strandby El-Teknik A/S leve op til en række høje krav, som bl.a. løbende deltagelse på Bosch tekniske kurser for at følge den seneste udvikling. Derudover er Strandby El-Teknik A/S medlem af en garantiordning og har dermed de rette autorisationer og kvalitetssikrings-ordninger for at installere varmeløsninger.

Kunden i centrum
Bosch Climate Partnere har stor fokus på kundeservice, gennemarbejdede installationer samt grundig instruktion til kunden i brugen af produktet. Dermed kan kunderne altid være sikre på at der bliver installeret en varmeløsning af høj kvalitet af specialiserede installatører, som har et indgående og kompetent kendskab til de installerede produkter.

En langsigtet investering og løsning
Netop viden, kompetence, service og høj produktkvalitet er de vigtigste elementer når det handler om varmeløsninger. De fleste varmeløsninger som varmepumper eller gasfyr holder gerne i 12-15 år, hvis de bliver serviceret.
Når der er tale om større investeringer som varmeløsninger, kræver det at installatøren har en dybdegående viden om de produkter som de installerer, og at de forstår at instruere kunden korrekt, for at sikre den bedste økonomi og levetid på den valgte varmeløsning. Derfor er det bedst at vælge en Bosch Climate Partner når man overvejer at investere i et nyt gasfyr, en varmepumpe eller skal have sin nuværende varmeløsning serviceret.

IVT til Bosch
Det svenske varmepumpemærke IVT, har eksisteret i Danmark som en del af Bosch-koncernen siden 2005, men som en del af en konsoliderings strategi vil IVT-mærket blive udfaset fra det danske marked i løbet af 2013.

Som en del af certificeringen har du mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud på en varmeløsning fra Strandby El-Teknik A/S. Ved at kontakte Strandby El-Teknik A/S kan du få et Bosch Climate Partner tilbud eller også kan du besøge www.bosch-climatepartner.dk    

Nærmere information om Strandby El-Teknik A/S og ”Bosch Climate Partner” certificeringen findes på www.strandbyelteknik.dk og www.bosch-climatepartner.dk.Strandby El-teknik A/S - Munkevej 10-12, 9970 Strandby - Tlf: 98 48 19 00 (DØGNVAGT) - info@strandbyelteknik.dk
Læsø El-teknik A/S - Børumgårdvej 2, Vesterø 9940 Læsø - Tlf.: 27 10 07 70
SET Sikring - Håndværkervej 1, 9900 Frederikshavn - Tlf. 96214200 - info@set-sikring.dk