VVS ENERGI – OLE MADSEN BLIVER EN DEL AF STRANDBY EL-TEKNIK A/S

Billede SET

Pr. 1. december 2017 har Ole Madsen valgt at sælge sin vvs-virksomhed til Strandby El-teknik, der hermed får egen vvs-afdeling. Ole Madsen fortsætter som daglig leder af vvs-afdelingen, og han vil derfor stadig varetage den daglige kontakt med de mange trofaste kunder.

Beslutningen om at sælge har været undervejs et stykke tid. Ole er efterhånden blevet 64 år, og selvom han stadig nyder at løse vand-, varme- og sanitetsopgaver for kunderne, var han begyndt at tænke over, hvad der skulle ske med hans virksomhed på længere sigt:

”Jeg har efterhånden drevet virksomhed i mange år og er kommet lidt op i alderen. Det var derfor naturligt for mig at begynde at se på hvilke muligheder, der var for at drive virksomheden videre i et andet regi. Da Strandby El-teknik henvendte sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige løsning. Vi har gennem mange år haft et godt og frugtbart samarbejde”.  

Hos Strandby El-teknik vækker det glæde, at man har fået Ole Madsen i folden. Administrerende direktør Tonny Stordal Johansen fortæller, at virksomheden længe har ønsket at udvide med en vvs-afdeling:

”Vores kunder efterspørger i dag totalløsninger. Vi har derfor været på jagt efter en vvs-virksomhed, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vores mange kunder stiller. VVS Energi er den helt rigtige virksomhed for os. Indtil nu har vi leveret komplette løsninger inden for el, ventilation, køl, varmepumper og sikring. Nu kan vi også tilbyde løsninger inden for vvs”.

Tonny Stordal Johansen ser store muligheder i den nye afdeling og regner med, at det giver grobund for yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år:

”Vi er i dag en af landsdelens største el-virksomheder. Vi er en vidtforgrenet virksomhed med 65 dygtige medarbejdere. Vi er en aktiv spiller i hele Nordjylland. Især i Aalborg oplever vi i øjeblikket stor vækst på entreprisemarkedet”.

Strandby El-teknik er dog ikke større, end der stadig er fokus på mindre opgaver, og virksomheden råder over en stor serviceafdeling. Virksomhedsånden er den samme som i den spæde start for 45 år siden, hvor virksomheden blev grundlagt i et lille lejet vaskehus i Strandby.  

For yderligere information kontakt:

Tonny Stordal Johansen
Administrerende direktør
mobil: 27100708
mail: tsj@strandbyelteknik.dk

Ole Madsen
Faglig ansvarlig VVS
mobil: 23610855
mail: osm@vvsenergi.dk

Billede underskrift

Nyudklækket svend hos Strandby El-teknik A/S

nysvend2016

Henrik Holmberg Kristiansen har netop bestået sin svendeprøve med det ultimative flotteste resultat nemlig top karaktererne to 12 Taller og derved en Sølvmedalje - Stort tillykke herfra :-)

Strandby El-Teknik A/S - Uddannet energivejleder

energivejlederenSom uddannet energivejleder kan vi hos Strandby El-Teknik A/S udføre og vejlede en energirigtige renoveringer. Derved sikre vi dig en bedre varmeøkonomi og komfort af din bygning.

Vi kan for eksempel vejlede i:

  • udskifte dit varmeanlæg, før du hulmursisolerer
  • installere gulvvarme, eller udskifte vinduespartier for at komme af med trækproblemer

Som energivejleder arbejder vi helhedsorienteret og efter guidelines om energirenovering og forskellige bygningsdele og installationer.

Tag fat i os og få:

  • en sikker håndværksmæssig udførelse
  • en lavere varmeregning
  • en højere boligværdi
  • helhedsorienteret vejledning om energirenovering
  • en håndværker, der udfører arbejdet rigtigt

Læs meget mere om Energivejlederen her

Strandby El-Teknik A/S bliver certificeret Climate Partner installatør

boschStrandby El-Teknik A/S overgår til certificeret Climate Partner installatør på Bosch varmepumpe produkter.   

Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever Strandby El-Teknik A/S op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer kunden en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.    

Strandby El-teknik A/S - Munkevej 10-12, 9970 Strandby - Tlf: 98 48 19 00 (DØGNVAGT) - info@strandbyelteknik.dk
Læsø El-teknik A/S - Børumgårdvej 2, Vesterø 9940 Læsø - Tlf.: 27 10 07 70
SET Sikring - Håndværkervej 1, 9900 Frederikshavn - Tlf. 96214200 - info@set-sikring.dk