Profil - Mere end 40 år på markedet

jubi banner 445x96Strandby El-teknik A/S har mere end 40 års erfaring med at levere el-tekniske løsninger i ind- og udland. Vores erfaring dækker bredt fra rådgivning og projektering til montering og servicering.

Vores kundegruppe omfatter både private og erhvervslivet, og opgavernes omfang varierer fra de helt ordinære installationer til komplekse helhedsløsninger til store virksomheder.

Strandby El-teknik A/S blev grundlagt i 1972, men med indgangen til det nye årtusinde overtog den yngre generation den daglige ledelse. Selvom generationsskiftet markerer nye tider, holder vi stadig fast i de gamle dyder: pålidelighed når det gælder leverancer og aftaler samt en dyb stolthed ved det arbejde, vi udfører.

Hos Strandby El-teknik A/S spænder vores faglighed bredt og vores kompetencer er vidt forgrenede. Vore medarbejdere har mange års erfaring og ekspertise indenfor netop deres fagområder, og det er vores målsætning løbende at dygtiggøre dem. Gennem videreuddannelse bliver vore medarbejdere i stand til altid at bidrage til netop din løsning med den sidste nye viden.

I kraft af vores tætte samarbejde med en lang række professionelle leverandører, er det muligt for os at tilbyde vore kunder el-tekniske totalløsninger af enhver art. Gennem en tæt dialog med kunder såvel som samarbejdspartnere leverer vi altid optimale løsninger, der kvalitetsmæssigt lever op til moderne virksomheders høje krav.

På denne hjemmeside kan du læse mere om bredden af Strandby El-teknik A/S’ løsninger og møde en række af vore udvalgte samarbejdspartnere. Du får også yderligere informationer om vores syv selvstændige afdelinger og om hvilke muligheder, vi kan tilbyde netop dig og din virksomhed.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen

t-sign c-sign f-sign
Tonny Stordal Johansen
Adm. direktør
Claus Stordal Johansen
Økonomidirektør
Finn Kjeld Thomsen
Servicechef
Strandby El-teknik A/S - Munkevej 10-12, 9970 Strandby - Tlf: 98 48 19 00 (DØGNVAGT) - info@strandbyelteknik.dk
Læsø El-teknik A/S - Børumgårdvej 2, Vesterø 9940 Læsø - Tlf.: 27 10 07 70
SET Sikring - Håndværkervej 1, 9900 Frederikshavn - Tlf. 96214200 - info@set-sikring.dk